Hjem > Nyheder > Industrienyheder

Hvad er forskellen mellem et busstoppested og et busskur?

2023-11-22

For at hjælpe dem, der tager offentlig transport, ses der ofte to forskellige strukturer langs veje og motorveje: busstoppesteder og busskure. Et busstoppested og enbusskurer primært kendetegnet ved deres respektive design og funktioner.


Busstoppested: Et busstoppested er et sted, der er afsat på en vej eller motorvej, hvor passagerer bliver hentet og sat af med busser. Typisk består den af ​​en ligetil pæl eller vejviser med busrutens navn eller nummer vist. En buskøreplan, en skraldespand og en bænk eller et sæde kan også være tilgængelige ved nogle busstoppesteder.



Buskura: I modsætning hertil er et buskurv en bygning designet til at give ryttere læ og sikkerhed, når de venter på en bus. Et standard busskur har vægge, tag og af og til et bagpanel, som ofte er sammensat af plastik eller glas. De yder beskyttelse mod miljøfaktorer som vind, regn og sol. Buskure kan desuden omfatte siddepladser eller bænke, belysning, skiltning med busruter og ankomsttider og endda områder til reklamer.


Den primære skelnen mellem et busskur og et busstoppested er således, at sidstnævnte tilbyder et mere behageligt og beskyttet venteområde med ekstra bekvemmeligheder og beskyttelse for passagererne, mens førstnævnte kun tilbyder et udpeget område, hvor bussen kan stoppe og hente eller aflevere folk.

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept